WPSC 2013 09 13 (atnaujinta info + video)

po ilgos dviejų  dienų pertraukos, WPSC varžybos vėl tęsiasi.  Po šiandienos pratimų mūsų rinktinės pilotai stipriai pataisė savo pozicijas:

team lyderis Aivaras rašo:

Iš Tele2 gavau žinutę, kad jau pasiekiau 550, todėl jūs esat be nuotraukų.

Šiandien į aero vyrai išėjo prifarširuoti informacijos, nei vienas nepadarė klaidos, bet mano reikalas prspsn ir edukuot. Dima pridėjo greičio ir artėja prie tikslo – 33 vietos. Mantas suskrido ramiai ir tvarkingai. Su Sauliuku ir Tomuku buvom paskendę ginče, bet sutarėm dėl win to win sprendimo – gerinti rezultatus, o ne tiesiog tyliai ir ramiai baigt varžybas. Sauliukas vos pasidavė keist Synthesio valdymo įpročius į Snake’o, o Tomukas jau norėjo NRG keist atgal į Force, vis tik trūko jam Sky traukos tačiau persėda ant Vitaliko JPX ir turėtų šoktelt gerokai aukščiau.
Šiandien turėsim komandinį pasirodymą. Starto trejete Dima, Tomukas ir Sauliukas. Mantūsikas ant pakeitimo, jei kuris sušlubuotų. Šviečias gan įdomus dalykėlis, berniukai jaučiasi itin motyvuoti skristi kartu.
Jūsų kumštukai padėjo. Dar palaikykit juos šiandien vakare ir ryt ryte. Vėliau prasidės finaliniai 8 geriausių pilotų skridimai, kai mes jau visi būsim žiūrovai.

Ozone reportažas

https://www.youtube.com/watch?v=5RhAQEVDQ98

visas šios dienos reportažas:

{source}<iframe frameborder=”0″ width=”550″ height=”440″ src=”http://www.dailymotion.com/embed/video/x14nzre”></iframe><br /><a href=”http://www.dailymotion.com/video/x14nzre_ffplum-fr-tv-fai-wpsc-day-4-and-results_sport” target=”_blank”>FFPLUM.FR TV : FAI WPSC, Day 4 and Results</a> <i>by <a href=”http://www.dailymotion.com/FFPLUMFR” target=”_blank”>FFPLUMFR</a></i>{/source}