Pamenu senus gerus laikus, kai skraidymas buvo pavojingas, o seksas saugus..

Dabar jau kiti laikai aplinkui..

alt

Dar ir dabar sunkiai suprantu, kam tas Facebookas reikalingas. Nei skraidyt su juo, nei sekso išspaust gali. Tačiau štai tau į panosį ir atsiradom čia visi. Dar savo MadPilots atsitempėm, gerbėjų prisirinkom virš šimto. Klausiu savęs, – kam to reikia? Ir atsakymo nežinau. O dar labiau bijau, jei jūs manęs to paties paklaustumėt. Tačiau įdomiausi žemėje dalykai ir yra atsakymai į klausimus „Kodėl?“.

Jau ne kartą rašėme, kodėl mes esame. Rodėme begalę filmukų, o dabar siūlome jums patiems tai pajusti, – KODĖL? Čia pat pavasaris. Baigsis pusnuogynai, nudžius mūsų Vilnietiškas aerodromas ir tuojau pakviesime jus visus į šventę, – MadPilots facebook‘o fanus, draugus, kolegas. Tą dieną padovanosime 100 nemokamų tandeminių skrydžių, žiūrėsime „Penktojo Vandenyno“, Bitlo ir Dainiaus Liegaus filmukus all day‘night long, Grillbaras ruoš vištienos paelas ir kt. skanumynus.

Pavasaris kalendoriuje jau už kelių eilučių; Užgavėnių blynai irgi suvalgyti. Sekite informaciją apie renginio laiką ir kitas smulkmenėles, ruoškit fotoaparatus ir šiltas kojines, – vyksim į dangų KARTU ieškoti atsakymų „KODĖL?“