Mokiname skraidyti motorizuotais parasparniais

Mokiname skristi motoparasparniu.

 Konsultuojam ir dalinamės savo sukaupta patirtimi. Jei tu esi pasiryžęs užkariauti dangaus aukštybes. Nedelsk! Ir kreipkis į mūsų komandą.

Tiesiai šviesiai, – išmokti valdyti parasparnį yra vieni juokai. Itin paklusnus ir prognozuojamas orlaivis. Jį perkąsti pavyksta visiems, kas turi nors kiek užsidegimo, nesibodi teorinių žinių ir netingi pasitreniruot. Tik tai garantuoja pilną pilotų saugumą ir daugelyje atvejų apsaugo nuo bereikalingų materialinių nuostolių. Kai tik pradėjau skraidyti parasparniais, žavingas jaunuolis iš Panevėžio Marius perkando mane greitai – „Geriau nesigailėti, kad esi ant žemės, negu gailėtis, jog esi danguje”.. 🙂 Istorijų būta daug, kituose skyriuose apie tai būtinai papasakosim, o aš nuo tų laikų iš po sparno į žemę žiūriu jau viršum 550 valandų, todėl dalelę savo praktikos norim atiduoti jums – kviečiam mokintis skraidyti motorizuotu parasparniu!

 

Studentams suteikiam pilną įrangą treniruotėms:

  * Pakabinimo sistemos;

  * Sparnai;

  * Šalmai;

  * Racijos;

  * Teorinė ir praktinė literatūrą.

Perkantiems įrangą patarsim kur, ką ir kodėl pirkti. Kokie įrangos ypatumai ir kuo pasižymi vienas ar kitas įrangos gamintojas.

Komandos nariai konsultuoja visus norinčius nemokamai. Gali patarti, papasakoti apie skrydžio su motoparasparniu ypatumus.

Susiekit su mūsų komandos pilotais ir mokytojais. 

 

 

https://www.youtube.com/watch?v=0I8zbmjl39w&feature=player_profilepage

https://www.youtube.com/watch?v=h-5e2MOqk5E

Reikia konsultacijos ? – susisiekite su mumis:

Vilniuje    +37062321111 Kęstutis

Kaune      +37068217800 Raimondas